Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona talla el subministrament elèctric a dos immobles ocupats de la ciutat que estaven connectats il·legalment a l’enllumenat públic

L’Ajuntament de Badalona talla el subministrament elèctric a dos immobles ocupats de la ciutat que estaven connectats il·legalment a l’enllumenat públic.

Els espais es troben als barris d’El Remei i de Canyet

L’alcalde, Xavier Garcia Albiol, ha destacat la importància d’actuacions com aquesta i ha afirmat que el govern municipal “continuarà lluitant en defensa dels veïns que volen viure amb tranquil·litat

L’Ajuntament de Badalona ha tallat aquest matí el subministrament elèctric que s’obtenia de forma il·legal a dos immobles ocupats de la ciutat. Es tracta d’un habitatge ubicat al barri de Canyet i una antiga empresa ocupada des de fa temps al barri d’El Remei, a la confluència del carrer de Guifré amb el carrer de la Primavera, on les persones que ocupen el local han provocat diverses queixes del veïnat per sorolls i altres molèsties.

En el cas del carrer de la Primavera es va detectar la llum enganxada de forma il·legal directament a l’escomesa general. L’Ajuntament en va retirar l’accés a l’escomesa, però els ocupes van foradar el mur per treure un cable i connectar-se, directament, de forma il·lícita a un fanal. Per aquest motiu, l’empresa responsable de l’enllumenat públic ha soldat l’accés al fanal per impedir que puguin accedir directament al cablejat i obtenir el subministrament elèctric directe evitant així, no només un frau energètic, sinó també un problema de seguretat pública.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha assenyalat que la situació d’aquests dos immobles ocupats amb relació al subministrament elèctric “posava en risc als veïns de l’entorn, a més de suposar un consum que repercuteix en tots els veïns de la ciutat”. Garcia Albiol ha destacat la importància d’actuacions com aquesta en el context de la lluita contra les ocupacions conflictives, que repercuteixen en la convivència i la seguretat. “Continuarem lluitant en defensa dels veïns que volen viure amb tranquil·litat”, ha afegit.