Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona repara dues de les columnes d’il·luminació de les pistes d’atletisme Paco Águila, malmeses en un robatori

Reparació de la il·luminació de les pistes d'atletisme.
Reparació de la il·luminació de les pistes d'atletisme

El primer tinent d’alcalde de Badalona, Juan Fernández, ha explicat que aquesta és una actuació d’urgència perquè els atletes puguin desenvolupar els seus entrenaments

L’Ajuntament de Badalona ha començat aquest matí les obres de substitució de la il·luminació de dues de les quatre columnes de les pistes d’atletisme Paco Águila de Badalona, en concret les que es troben al costat dels vestidors. Les tasques es porten a terme durant aquesta setmana amb l’ajut d’una grua articulada per poder accedir a la part superior de les torres. L’objectiu d’aquesta actuació és garantir la il·luminació de les pistes mentre l’Ajuntament licita el projecte de reforma integral d’aquesta instal·lació esportiva.

Les columnes d’il·luminació de les pistes van quedar malmeses el passat octubre en el transcurs d’un robatori de material. A més d’endur-se material, els lladres van provocar talls de diversos cables, així com destrosses a arquetes i registres. De les quatre columnes d’il·luminació de les pistes, dues quedaran encara sense intervenció, perquè els lladres es van endur cablejat que estava soterrat.

El primer tinent d’alcaldia de Badalona, Juan Fernández, ha assenyalat que “amb l’actuació que ara s’ha iniciat l’Ajuntament assegura la il·luminació perquè així els atletes puguin desenvolupar les seves activitats i entrenaments”. “Som conscients”, ha afegit, “que no és la solució definitiva, que és una actuació d’urgència a l’espera que puguem tenir unes instal·lacions i unes pistes d’atletisme a l’alçada dels esportistes i d’una ciutat amb la trajectòria esportiva de Badalona”.