Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona incorpora informació per millorar l’experiència turística a dos dels expositors de les platges de la ciutat

L’Ajuntament de Badalona incorpora informació per millorar l’experiència turística a dos dels expositors de les platges de la ciutat.

Els nous cartells estan dissenyats per donar la benvinguda als visitants en català, castellà i anglès i ofereixen una guia sobre com gaudir de la ciutat, amb sis recomanacions essencials

L’Ajuntament de Badalona ha renovat dos dels seus expositors informatius situats a les platges de la ciutat, com a part de l’estratègia contínua per impulsar el turisme i millorar l'experiència dels visitants, tant locals com internacionals. Els cartells es van instal·lar la setmana passada per tal d’aprofitar l’afluència de veïns i visitants al passeig Marítim i la Rambla amb motiu de les Festes de Maig.

Els nous cartells, titulats "Benvinguts / Bienvenidos / Welcome to Badalona", estan dissenyats per donar la benvinguda als visitants en català, castellà i anglès, i ofereixen una guia sobre com gaudir plenament de la ciutat. La informació proporcionada inclou sis recomanacions essencials: gaudir de la platja i el Passeig Marítim; explorar el Canal del Gorg; visitar el port de Badalona; recórrer els eixos comercials i gastronòmics de la ciutat; conèixer el Museu de Badalona; i passejar per l'emblemàtica Rambla.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins d'una estratègia més àmplia de l'Ajuntament per enfortir la marca Badalona i destacar els seus atractius turístics i que s’ha traduït en la participació en fires del sector turístic o la presència de l’Oficina de Turisme  en aquells actes que congreguin un major nombre de visitants a la ciutat.

La tinenta d'alcaldia de l'Àmbit d'Impuls Econòmic i de Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern, Cristina Agüera, ha destacat que “amb aquests esforços, Badalona no sols busca millorar l'accessibilitat i la informació disponible per als turistes, sinó també reforçar la seva posició com una destinació atractiva en el mapa turístic”.