Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona adjudica les obres de reparació de la coberta dels vestidors i renovació de les instal·lacions del camp de futbol de Llefià

Camp de futbol de Llefià (Arxiu).
Camp de futbol de Llefià (Arxiu)

L’actuació contempla la renovació del sistema d’aigua calenta i aigua freda sanitària, la reparació del forjat de la coberta i el muntatge d’un nou sistema de reg

L’Ajuntament de Badalona ha adjudicat les obres per reparar la coberta i renovar les instal·lacions dels vestidors del camp de futbol de Llefià, que es troben en mal estat per la seva antiguitat. El cost de l’obra és de 365.000 euros i l’empresa encarregada d’executar-la, Gesedisa SL, que haurà de dur-la a terme en el termini de sis mesos.

Els treballs es divideixen en tres actuacions principals que són la renovació de les instal·lacions d’aigua calenta i d’aigua freda sanitària, la substitució de part del forjat actual dels vestidors i la seva adequació, i la instal·lació d’un nou sistema de reg.

Per renovar la xarxa d’aigua, s’instal·larà un dipòsit d’inèrcia amb regulació termostàtica i bomba de recirculació per a la producció d’aigua calenta sanitària i un sistema de plaques de transferència per a la producció d’aigua calenta en cadascun dels vestidors. S’ha triat aquest sistema de producció per tal d’evitar la barreja de l’aigua dels acumuladors amb l’aigua de consum, convertint així tot el sistema en una instal·lació de baix risc per a l’afectació de legionel·losis.

Pel que fa a la coberta dels vestidors, es substituirà part del forjat actual per un nou forjat unidireccional de biguetes de formigó prefabricades i revoltons ceràmics. Aquest canvi suposarà l’augment de l’alçada d’una de les parets del vestidor i la retirada de les teules de la coberta per substituir-les per una planxa d’alumini amb un canaló de recollida de les aigües pluvials. La renovació dels vestidors inclourà una nova instal·lació elèctrica, un nou enrajolat i nous acabats estètics de qualitat en tota la instal·lació.

Pel que fa al nou sistema de reg, es renovarà completament amb un nou equip de cloració, una bomba dosificadora, bomba de recirculació d’aigua, quadre elèctric de maniobra, sensor i un dipòsit acumulador de 125 litres.  

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha remarcat la importància d’aquestes obres perquè permeten renovar una instal·lació que es troba obsoleta. “Molts equipaments esportius de la ciutat no es troben en les condicions que mereixen els usuaris perquè durant molts anys no s’ha fet cap mena d’actuació per adequar-los i mantenir-los”, ha explicat Garcia Albiol, qui ha destacat que “per al Govern municipal és una prioritat absoluta revertir aquesta situació i executar totes les obres necessàries, com les que es faran al camp de futbol de Llefià”.