Twitter Facebook Instagram Youtube

La Sant Silvestre RACC Badalona es correrà l’últim dia de l’any amb sortida i arribada al passeig de la Rambla

La Sant Silvestre RACC Badalona es correrà l’últim dia de l’any amb sortida i arribada al passeig de la Rambla.
La cursa combina l’aspecte competitiu, amb un recorregut ràpid i pla, el solidari, donant suport a la Fundació Amiba, i la vessant lúdica com a última prova de l’any

Badalona comptarà amb una nova edició de la cursa Sant Silvestre RACC que es correrà el diumenge 31 de desembre. La cursa presenta un recorregut pla, amb un circuit de 5 km i 10 km i la Sant Silvestre Kids dirigida a nens i nenes de 0 a 13 anys. Com a novetat, la sortida i l’arribada serà al passeig de la Rambla, davant del monument a Roca i Pi.

L’hora de sortida de la cursa de 5 km serà a les 9 hores, la sortida de 10 km a les 9.45 hores i a partir de les 11.15 hores la cursa Kids.

La cursa Sant Silvestre RACC Badalona combina el vessant competitiu, amb la participació d’esportistes d’elit, amb una cursa popular amb un marcat aspecte lúdic, amb premis per als participants millors disfressats. A més, cal destacar l’aspecte solidari atès que, en el moment de fer la inscripció a la cursa, hi ha la possibilitat de participar amb un donatiu per a la Fundació AMIBA* i col·laborar en els seus diferents projectes.

L’acte de presentació de la cursa ha tingut lloc aquest dijous a la nit a la plaça del president Tarradellas a Badalona amb l’assistència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, el primer tinent d’alcalde i regidor de l’Àmbit d’Hisenda i Finances, Recursos Interns, Esports i Seguretat, Juan Fernández; el director general del RACC, Xavier Pérez i el director tècnic de la Sant Silvestre, Domingo López.

L’alcalde, Xavier Garcia Albiol, ha agraït al RACC la seva confiança en organitzar la cursa a la ciutat. “Proves com la Sant Silvestre, a més de refermar l’aposta de Badalona per l’esport, obren la nostra ciutat a moltes persones de fora que amb la seva participació en aquesta cursa poden conèixer Badalona”. “No hi ha millor manera d’acabar l’any 2023 que participant en aquesta cursa, estem orgullosos i convençuts que esdeveniments com la Sant Silvestre ajuden a sumar, a vertebrar i a traslladar l’aposta de Badalona per l’esport i pels hàbits saludables”, ha remarcat l’alcalde.

Fira del corredor

- Dissabte 30 de desembre de 10 a 20 hores en l’Escola del Mar, al passeig de la Rambla 37 de Badalona.

Per a les inscripcions, i més informació sobre la cursa, cal visitar el web: https://www.racc.cat/esdeveniments/cursa-sant-silvestre/

*Fundació Amiba

Fundació AMIBA es va crear el 1994 a partir de l'Associació de Minusvàlids de Barcelona, formada majoritàriament per persones afectades per la poliomielitis. Avui dia la fundació que compta amb transport adaptat per a persones amb discapacitat o dependència; un Centre de rehabilitació física, un centre de dia per a gent gran, especialitzat en deterioraments cognitius.