Twitter Facebook Instagram Youtube

La Guàrdia Urbana de Badalona intervé en un bar del barri de La Salut on es traficava amb drogues

La Guàrdia Urbana de Badalona intervé en un bar del barri de La Salut on es traficava amb drogues.

Durant l’operatiu es va detenir una persona per delictes contra la salut pública i es va confiscar haixix i una arma blanca

“Els veïns de Badalona poden tenir la seguretat que continuarem vetllant per la seva tranquil·litat i per la seva seguretat i, per tant, actuarem contra tots aquells establiments on no es compleixi la legalitat”, ha afirmat l’alcalde, Xavier Garcia Albiol

La Guàrdia Urbana de Badalona va realitzar ahir dijous al vespre un operatiu policial en un bar del barri de la Salut on es tenia constància que es traficava amb drogues i que havia causat conflictes amb els veïns de l’entorn. Durant la intervenció es va detenir una persona per delictes contra la salut pública i es van confiscar peces d’haixix preparades per a la venda, diners en efectiu i una arma blanca. També es va identificar a totes les persones que es trobaven en el local i es va aixecar acta contra tres d’elles per possessió de drogues.

En l’actuació policial també van participar tècnics del Departament de Salut de l’Ajuntament de Badalona, ja que l’establiment tenia causes pendents detectades en una inspecció de salut efectuada anteriorment. En aquest sentit, durant la intervenció d’ahir, es van aixecar noves actes per dèficit de salubritat en el local, una acta per manca de mesures de seguretat i una altra per permetre el consum d’estupefaents dins del bar.

L’alcalde Xavier Garcia Albiol ha explicat que aquesta actuació és un exemple més de la feina que està fent la Guàrdia Urbana de Badalona per millorar la seguretat i que està donant resultats. L’alcalde ha destacat la importància d’aquest tipus d’actuacions, per desmuntar punts de distribució de drogues. “Els veïns de Badalona poden tenir la seguretat que continuarem vetllant per la seva tranquil·litat i per la seva seguretat i, per tant, actuarem contra tots aquells establiments on no es compleixi la legalitat”, ha manifestat.