Twitter Facebook Instagram Youtube

La Guàrdia Urbana de Badalona deté en un control dos homes que presumptament acabaven de robar en un establiment de Barcelona i que portaven a sobre més de 32.000 euros

La Guàrdia Urbana de Badalona deté en un control dos homes que presumptament acabaven de robar en un establiment de Barcelona i que portaven a sobre més de 32.000 euros.

A més dels diners, els agents han recuperat tres rellotges de luxe, tres ordinadors i una caixa forta

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha felicitat la Guàrdia Urbana per la seva intervenció i ha recordat que a Badalona als delinqüents se’ls posen les coses difícils

Agents de la Guàrdia Urbana de Badalona han detingut en un control dos homes que, presumptament, acabaven de perpetrar un robatori en un local d’una cadena de restaurants, a Barcelona. Els dos homes anaven com a passatgers en un vehicle VTC i el control els va aturar al carrer Concòrdia, al barri de Sistrells.

En el moment de la seva detenció, els agents de la Guàrdia Urbana han intervingut als dos individus tres rellotges de luxe, tres ordinadors portàtils, una caixa forta oberta i dos telèfons mòbils, així com diners en efectiu per valor de més de 32.000 euros -sumant els diners en euros i en moneda estrangera-. També es van trobar en el seu poder les claus d’un Mercedes i d’una motocicleta marca Yamaha.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha felicitat la Guàrdia Urbana per la seva actuació i ha destacat la importància de la vigilància policial i dels dispositius de prevenció, per actuar contra la delinqüència. “La feina de la Guàrdia Urbana de Badalona està donant el seu fruit i casos com el d’aquesta nit passada suposen un missatge clar als delinqüents perquè tinguin clar que a Badalona els posarem les coses tan difícils com ens sigui possible”.