Twitter Facebook Instagram Youtube

La Guàrdia Urbana de Badalona desplegarà un dispositiu especial a la zona d’oci de Can Ribó durant la nit de Carnestoltes

La Guàrdia Urbana de Badalona desplegarà un dispositiu especial a la zona d’oci de Can Ribó durant la nit de Carnestoltes.

L’Ajuntament també instal·larà un Punt Lila en aquesta zona de discoteques per informar de com s’ha d’actuar en casos d’agressions masclistes

La Guàrdia Urbana de Badalona ha preparat per a aquest divendres 9 de febrer, nit de Carnestoltes, un dispositiu de seguretat especial a la zona d’oci nocturn de Can Ribó, on es concentren les principals discoteques de la ciutat. Els principals objectius d’aquesta actuació són evitar els furts i robatoris, garantir la seguretat i el benestar de les persones que freqüenten aquesta zona (especialment els menors d’edat) i prevenir actes vandàlics contra la propietat pública i privada.

En el dispositiu participarà el Grup Especial d’Intervenció Policial i diverses patrulles de la Guàrdia Urbana, que estaran coordinades amb altres forces de seguretat per donar resposta a situacions que puguin exigir una actuació conjunta.

A més del dispositiu de seguretat, l’Ajuntament de Badalona també instal·larà en aquesta zona de discoteques un Punt Lila que s’ubicarà a la carretera de Mataró, 7, just davant de Titus Carpa. Aquest servei estarà actiu entre les 0 i les 7 hores per fer tasques de sensibilització i informar de com s’ha d’actuar en els casos d’agressions masclistes.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha assenyalat que “aquest dispositiu està especialment dissenyat per a la prevenció dels delictes durant una nit en què s’espera molta afluència de gent als locals d’oci de Badalona”. “La seguretat és una prioritat per a aquest govern i per això posem els mitjans necessaris per aconseguir que els veïns de Badalona de totes les edats puguin sortir aquesta nit per gaudir del Carnaval sense haver der preocupar-se de patir furts o robatoris”, ha afegit l’alcalde.