Twitter Facebook Instagram Youtube

Horari especial de recollida d’escombraries als carrers del barri del Centre de Badalona amb motiu de les Festes de Maig

Horari especial de recollida d’escombraries als carrers del barri del Centre de Badalona amb motiu de les Festes de Maig.

Les bosses de residus s’han de dipositar als contenidors designats a partir de la mitjanit dels dies 10, 11 i 18 de maig

Amb motiu de la celebració dels diferents actes programats per les Festes de Maig les nits del divendres 10 de maig i dels dissabtes 11 i 18, no hi haurà servei de recollida d’escombraries als carrers del barri del Centre on es fa mitjançant el sistema de “posar i treure” els contenidors.

Per aquest motiu es demana als veïns i veïnes del barri que dipositin les bosses de residus a partir de la mitjanit, no abans, als contenidors fixos ubicats als carrers de Francesc Layret, de la Riera d’en Matamoros i de l’avinguda d’en Martí Pujol. Deixar les escombraries abans de la mitjanit suposa un risc per a les persones que participen en els actes de les festes.

Dissabte 18 de maig, durant el recorregut del correfoc, també es retiraran els contenidors de superfície dels carrers de Francesc Layret i de la Riera d’en Matamoros que es reposaran al seu lloc en finalitzar l’acte.

L’Ajuntament de Badalona agraeix la col·laboració ciutadana i demana que es tinguin en compte aquests horaris especial.