Twitter Facebook Instagram Youtube

Els Bombers han trobat tres cossos sense vida a l’edifici del carrer del Canigó que ahir es va esfondrar a Badalona i que estan pendents d’identificar

Carrer del Canigó de Badalona.
Carrer del Canigó de Badalona

L’Ajuntament de Badalona decreta 3 dies de dol oficial i convoca cinc minuts de silenci aquest dimecres a les 17.30 hores a la plaça de la Vila

Els Bombers de la Generalitat han trobat entre la runa de l’edifici del número 9 del carrer del Canigó que ahir dimarts 6 de febrer es va esfondrar els cossos sense vida de tres persones, els quals estan pendents d’identificar. La informació ha estat confirmada per l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i pels Bombers de la Generalitat en una compareixença conjunta davant dels mitjans de comunicació realitzada aquest dimecres a primera hora.

 L’alcalde de Badalona ha anunciat que l’Ajuntament decretarà tres dies de dol per manifestar el condol de la ciutat per la mort d’aquestes tres persones. Amb el decret de dol quedaran suspesos tots els actes programats per l’Ajuntament de Badalona durant aquests tres dies. Així mateix, les banderes de la Casa de la Vila onejaran a mig pal. Xavier Garcia Albiol també ha explicat que es fa una convocatòria de cinc minuts de silenci avui dimecres a les 17.30 hores a la plaça de la Vila.

“Ara toca estar al costat dels familiars de les víctimes i dels veïns que s’han quedat sense habitatges. Des de l’Ajuntament els donarem tot el suport i l’assessorament que necessitin per poder recuperar la normalitat al més aviat possible”, ha assegurat l’alcalde de Badalona.

Xavier Garcia Albiol, que s’ha mostrat colpit per la tragèdia viscuda ahir a Badalona, ha agraït molt especialment la feina feta pels Bombers i per la resta de cossos que estan treballant en el lloc del sinistre. També ha posat de relleu la coordinació que s’està donant en tot moment entre els diferents serveis de l’Ajuntament de Badalona i de la Generalitat per prestar atenció a totes les víctimes d’aquest tràgic succés.

 Els Bombers continuen amb els treballs de desenrunament de l’edifici que es preveu que duraran fins a la tarda d’avui.