Twitter Facebook Instagram Youtube

El Teatre Zorrilla acull els dies 16, 17, 18 i 22 d’abril la 9a Mostra de Teatre d’educació secundària de Badalona

El Teatre Zorrilla acull els dies 16, 17, 18 i 22 d’abril la 9a Mostra de Teatre d’educació secundària de Badalona.

Enguany hi participen 900 alumnes de 15 centres i es presenten 16 obres

El Teatre Zorrilla serà escenari els dies 16, 17, 18 i 22 d’abril de la 9a Mostra de Teatre d’educació secundària de Badalona, que enguany es fa en memòria d’Àngel Guimerà. La mostra comptarà amb la representació de diferents fragments i obres interpretades per 300 nois i noies de 15 instituts i centres educatius de secundària de la ciutat. Els altres 600 alumnes participaran com a públic.

Enguany hi participen 15 centres i es presenten 16 obres. La comissió organitzadora està formada aquest any per mestres dels instituts i centres de secundària Badalona VII, Badalonès, Barres i Ones, Betúlia, Eugeni d’Ors, Isaac Albèniz, La Llauna, La Pineda, La Riera, Lestonnac, Mare de Déu de l’Assumpció, Maregassa, Maristes Champagnat, Minguella i Pau Casals; per l’Associació Amics del Teatre Zorrilla; per Badalona Cultura i pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona. 

Els horaris de la mostra són els següents:

  • Dimarts 16, a les 10 hores
  • Dimecres 17, a les 15 hores
  • Dijous 18, a les 15 hores
  • Dilluns 22, a les 12.30 hores

A partir d’una proposta sorgida l’any 2014 en un dels col·loquis organitzats per l’Associació d’Amics del Teatre Zorrilla, diversos centres educatius de la ciutat van presentar una proposta a l’Ajuntament per a l’organització i recuperació d’una mostra de teatre fet per l’alumnat de secundària de Badalona, tal com s’havia fet feia molts anys, plenament justificada per l’important història i present del teatre a Badalona. A partir d’aquí es va constituir una comissió organitzadora que s’ha encarregat d’organitzar les Mostres dels anys 2015 fins ara.

La 9a Mostra s’ha organitzat fruit de l’estima al teatre com a vehicle d’aprenentatge i d’expressió artística, del treball intens per part de l’alumnat i professorat de cada un d’aquests centres, i de l’èxit de les Mostres anteriors. L’objectiu d’aquesta iniciativa és afavorir el creixement a Badalona de la passió pel teatre com a manifestació educativa i cultural de primer nivell.