Twitter Facebook Instagram Youtube

El projecte “Sortir del laberint” de l’Ajuntament de Badalona ofereix informació i orientació per a joves que no hagin acreditat el Graduat en Educació Secundària Obligatòria

El projecte “Sortir del laberint” de l’Ajuntament de Badalona ofereix informació i orientació per a joves que no hagin acreditat el Graduat en Educació Secundària Obligatòria.

Aquesta iniciativa s’orienta a joves de 16 a 21 anys

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Badalona impulsa el projecte “Sortir del laberint” per oferir informació, orientació i motivació als joves de 16 a 21 anys que no han obtingut la titulació de Graduat en Educació Secundària. Són activitats destinades als joves perquè prenguin consciència que hi ha altres possibilitats i oportunitats de continuar els estudis, com ara els Programes de Formació i Inserció (PFI) o les proves d’accés a cicles, entre d’altres, als centres de formació d'adults.

El projecte “Sortir del laberint”, on hi participen un centenar de joves i algun familiar, s’estructura en dues parts, una al Badiu Jove amb l’activitat La línia del temps, de la qual es realitzaran dues sessions (demà dimecres, 24 d’abril, i dijous, dia 25), convidant joves exestudiants o encara immersos en Programes de Formació i Inserció o en centres de formació d’adults a compartir les seves experiències. Els nois i noies estaran acompanyats del professorat per explicar l’estructura dels estudis i dels recursos que s’hi poden trobar amb l’objectiu d’encoratjar als joves assistents perquè continuïn la seva formació. I per una altra banda, s’ha organitzat un circuit de visites als centres que ofereixen els Programes de Formació i Inserció i als centres de formació d’adults de Badalona.

El calendari del circuit de visites previst que ofereixen els PFI i els centres de formació d’adults de Badalona als diferents centres és el següent:

  • Dilluns, 29 d’abril: Centre de Formació d’Adults Morera - Pomar; Institut Isaac Albéniz; Institut Pompeu Fabra; Institut La Pineda i Salesians Badalona.
  • Dimarts, 30 d’abril: Centre d’Estudis Secundaris Joan Maragall; Institut Eugeni d’Ors; Centre de Formació d’Adults Sant Roc; Centre de Formació Professional Llefià i Institut Enric Borràs.

Aquestes activitats es complementen amb tallers d’orientació i d’acompanyament a la preinscripció al Badiu Jove, que tindran lloc:

  • Divendres 3 de maig, a les 11 i a les 17 hores.
  • Dilluns 6 de maig, 11 hores.

D’altra banda el Badiu Jove, ubicat al carrer d’Ausiàs Marc, 61, ofereix un servei d’acompanyament i assessorament a la formació que respon als joves qualsevol consulta sobre què estudiar:

💻 badiujove@badalona.cat

📲 690 30 68 12

☎ 93 483 29 34