Twitter Facebook Instagram Youtube

El Centre Cultural l'Escorxador acull una nova edició de “Les Butxaques Creatives” amb el cicle “Tast de Teatre”

NAU 3 del Centre Cultural l'Escorxador.
NAU 3 del Centre Cultural l'Escorxador

Els dijous des de l’11 d’abril fins al 20 de juny tindran lloc tallers d’arts escèniques que fomenten la inclusió social, el treball en equip i l’aprenentatge creatiu

Aquest dijous 11 d’abril es posa en marxa una nova edició de Les Butxaques Creatives amb el cicle “Tast de Teatre” al Centre Cultural l'Escorxador-Nau 3. Les Butxaques Creatives són uns tallers temàtics tindran lloc fins al 20 de juny tots els dijous de 16.30 a 18 hores. Organitzats per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Badalona, es treballaran diferents disciplines artístiques facilitant un espai de reflexió, expressió i creació cultural. Es tracta de propostes per al desenvolupament cultural i artístic des de la dinamització i participació grupal, amb una metodologia dinàmica i participativa.

En aquesta edició es treballaran les arts escèniques com una eina per teixir vincles entre els diferents col·lectius i entitats del territori, tot fomentant la inclusió social, el treball en equip, el vincle intergeneracional i l'aprenentatge mitjançant el joc i l'experimentació creativa.

A través de diverses activitats, en format taller, els participants posaran en pràctica i experimentaran el gaudi personal amb l'art, la creació artística i el desenvolupament comunitari i personal. Aquestes activitats educadores artístiques es caracteritzen per una voluntat d’ampliació de coneixements i expressions, però també es dona un component de socialització i de relació social. Són propostes que associen la pràctica i l’acció, establint espais de coordinació en l'àmbit comunitari amb els col·lectius i les entitats culturals i educatives del territori.

Cada trimestre la proposta de les Butxaques Creatives serà d’una temàtica diferent que girarà entorn les arts escèniques, plàstiques o visuals.

Les activitats són gratuïtes i van dirigides a persones majors de 18 anys.

L’aforament, amb inscripció prèvia, és limitat. Més informació a:

https://agendacultural.badalona.cat/esdeveniment/butxaques-creatives-tast-de-teatre