Twitter Facebook Instagram Youtube

Demà diumenge es juga la final del torneig de tennis Audax Badalona Open que ha tornat a situar la ciutat al mapa del tennis internacional

Torneig de tennis Audax Badalona Open.
Torneig de tennis Audax Badalona Open

L’acte de lliurament dels premis comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, de la llegenda del tennis Manolo Orantes i de l’empresari José Elías

Aquest diumenge 24 de març tindrà lloc al Club de Tennis Badalona la final del torneig ITF Audax Badalona Open, 27a edició del Trofeu Anella de Catalunya, en el qual hi ha col·laborat l’Ajuntament de Badalona i que es disputa des del passat 17 de març.

El Tennis Club Badalona ha recuperat aquest esdeveniment esportiu després d’onze anys sense celebrar-se. El torneig és el segon més antic de Catalunya, després del Comte de Godó de Barcelona. El director és l’extennista professional, Joan Balcells, campió de la Copa Davis amb l’equip espanyol. Durant les dues setmanes de competició l’entrada al torneig és gratuïta per a tots els visitants i els amants del tennis. L’Open Badalona entra a formar part del circuit ITF World Tennis Tour i ha situat de nou la ciutat en el mapa tennístic internacional.

L'Oficina de Turisme de Badalona ha estat present al torneig amb un punt d'informació i promoció turística des d’on s’ha ofert als visitants informació d’utilitat i sobre els atractius de la ciutat.

Cerimònia de lliurament de premis

Aquest dissabte es juguen les semifinals del torneig, des de les 11 del matí, així com les finals de la modalitat de dobles.

Demà diumenge 24 de març, a les 11 hores, es disputarà la final del torneig i, posteriorment, cap a les 13 hores, tindrà lloc l’acte de lliurament de premis amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol; la llegenda espanyola del tennis, Manolo Orantes; el director del torneig, Joan Balcells; l’empresari badaloní i CEO d’Audax Renovable, José Elías, i Sergi Ferrer Salat, del Grup Godó.

El Club de Tennis Badalona té les seves instal·lacions al carrer de Joan d’Àustria, al barri de la Morera. L’any vinent complirà 50 anys des de la seva fundació l’any 1974.