Twitter Facebook Instagram Youtube

Confiscats 3,2 quilos d’haixix i marihuana en un operatiu conjunt de Mossos i Guàrdia Urbana en un club cannàbic sense llicència al barri de La Mora

Confiscats 3,2 quilos d’haixix i marihuana en un operatiu conjunt de Mossos i Guàrdia Urbana en un club cannàbic sense llicència al barri de La Mora.

Durant l’actuació també s’han trobat diners en efectiu, cigarrets amb droga preparats per al consum i bàscules de precisió

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Badalona van dur a terme ahir dimarts al vespre un dispositiu conjunt d’entrada i registre en un club cannàbic sense llicència al barri de La Mora en què es van confiscar 2 quilos de marihuana i 1,2 quilos d’haixix. En el local on es va fer l’actuació també es van trobar 1.000 euros en efectiu, 155 cigarrets amb droga preparats per al consum i dues bàscules de precisió. Fruit de l’operatiu s’està investigant, de moment, una persona per delictes contra la salut pública.

Durant l’actuació es van aixecar també sis actes per manca de llibres de registres, una acta per infringir la Llei de protecció de dades, dues actes per manca de mesures de seguretat i llicència d’activitats i dues actes per impagament de tributs.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat que actuacions com aquesta, en les quals hi ha col·laboració entre els cossos policials, són fonamentals per mantenir la seguretat i ha mostrat la seva satisfacció perquè amb aquest operatiu “s’hagin pogut treure de la circulació més de tres quilos de drogues amb la repercussió que això té a la salut pública”. L’alcalde ha afegit que el govern de Badalona continuarà posant tot l’esforç i els mitjans en la millora de la seguretat a la ciutat.