Twitter Facebook Instagram Youtube

“Coneguem els insectes del parc Torrent de la Font i del Turó de l’Enric” és la nova activitat de la ‘Jugatecambiental’ per aquest diumenge 19 de maig

“Coneguem els insectes del parc Torrent de la Font i del Turó de l’Enric” és la nova activitat de la ‘Jugatecambiental’ per aquest diumenge 19 de maig.

L’activitat, gratuïta i de caire familiar, està promoguda per l’Ajuntament de Badalona amb la col·laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona

El parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric acollirà aquest diumenge 19 de maig, entre les 11.30 a les 13.00 hores, l’activitat “Coneguem els insectes del parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric” i altres activitats visuals i plàstiques relacionades amb la natura i el parc.

Els insectes són els éssers vius que més contribueixen a la biodiversitat del planeta i, aprofitant que estem en plena primavera, tindrà lloc una passejada pel parc per tal de descobrir els insectes que hi viuen i conèixer quin paper tenen dins l’ecosistema. Es podrà veure com s’adapten al medi, quines estratègies de supervivència tenen i en quins grups es poden classificar.

El punt de trobada per a aquesta activitat és el mòdul de la ‘Jugatecambiental’ (situat a la zona de la bòbila del Torrent de la Font).

A més, durant aquest diumenge al matí, de les 11.30 a les 13.30 hores, a la ‘Jugatecambiental’ hi trobareu l’espai de joc, on hi haurà diverses activitats visuals i plàstiques relacionades amb la natura i el parc. Totes les activitats són gratuïtes i no cal inscripció prèvia.

Per a més informació, podeu trucar a l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Badalona, al telèfon 93 483 29 89 o bé envieu un correu electrònic a mediambient@badalona.cat.

El projecte de la ‘Jugatecambiental’ del parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric i del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús és fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament de Badalona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.