Twitter Facebook Instagram Youtube

Comencen les obres per substituir la gespa artificial del camp de futbol 7 de Montigalà

Comencen les obres per substituir la gespa artificial del camp de futbol 7 de Montigalà.

L’actuació tindrà una durada de com a màxim 3 mesos i un cost de 72.000 euros

L’alcalde, Xavier Garcia Albiol, ha expressat la seva satisfacció, ja que “la gespa es trobava en una situació lamentable i els esportistes que hi entrenen feia molt de temps que esperaven una solució”

La setmana passada van començar els treballs de substitució de la gespa artificial del camp de futbol 7 de Montigalà per tal d’adequar l’espai i fer front a l’envelliment de la instal·lació. L’actuació durarà com a màxim 3 mesos, costarà 72.000 euros i serà executada per l’empresa Sports&Landscape SL. Es preveu que el termini d’execució de les obres es redueixi i puguin estar enllestides a principis del mes de juny.

A més de la de retirada de la gespa actual, molt deteriorada, i la substitució per una de nova, els treballs inclouen el canvi 3 canons de reg existents per uns de nous i la renovació de la bomba d’impulsió de la cisterna que alimenta els canons de reg, que actualment es troba espatllada. També s’actuarà sobre el sistema de drenatge, realitzant una neteja de les canals i substituint les que estiguin malmeses. A més, s’amplia la superfície de gespa artificial del camp per cobrir les canals de drenatge i minimitzar així l’entrada del cautxú al sistema. Pel que fa als elements del camp, s’instal·laran noves xarxes a les porteries.

Aquesta actuació es fa per adequar l’equipament i dotar-lo de les condicions òptimes per a la correcta pràctica esportiva. D’aquesta manera es vol garantir la seguretat dels usuaris, evitar possibles lesions i millorar les prestacions del terreny de joc.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, que va visitar divendres el camp per veure els treballs,  ha expressat la seva satisfacció, ja que “la gespa es trobava en una situació lamentable i els esportistes que hi entrenen feia molt de temps que esperaven una solució”. “Entre altres millores em vaig comprometre a canviar la gespa d’aquest camp de futbol 7 i això ja s’està fent realitat perquè s’hi pugui entrenar i jugar en les millors condicions”, ha explicat l’alcalde. Garcia Albiol ha afegit que el compromís del govern municipal per a la millora de les instal·lacions esportives és total i que en els pròxims mesos es farà la mateixa operació de substitució de gespa artificial en altres camps d’esport de la ciutat.