Twitter Facebook Instagram Youtube

Com acompanyar als infants i adolescents en l’ús de les pantalles és l’eix d’una nova activitat formativa per a les famílies i centres escolars de Badalona

Com acompanyar als infants i adolescents en l’ús de les pantalles és l’eix d’una nova activitat formativa per a les famílies i centres escolars de Badalona.

L’acte, que tindrà lloc aquest dimecres 31 de gener al Museu de Badalona, acollirà també la presentació del Catàleg d’Activitats del Programa de Formació per a Famílies 2024

Millorar la convivència i l’ús que en fan els infants i els adolescents de les pantalles dels aparells electrònics i altres dispositius. Aquest és un dels objectius de l’activitat que el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona ha preparat i que tindrà lloc el pròxim dimecres, 31 de gener, de 18 a 19.30 hores, a la sala d’actes del Museu de Badalona (plaça de l'Assemblea de Catalunya, 1).

“Com acompanyar en l’ús de les pantalles? Una mirada des de la petita infància a l’adolescència”, és la proposta de diàleg que es fa a les famílies i a les AFA/AMPA dels centres escolars de la ciutat amb la participació de l’antropòloga Pau Farràs; la psicopedagoga i directora de l’EAP (Equips d'Assessorament i orientació Psicopedagògic) Maria Teresa de la Mano i la treballadora social i terapeuta familiar d‘ASAUPAM (Associació d’intervenció comunitària en Drogues) Esther Estallo.

L’acte, que comptarà amb la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Badalona, Vanesa González, acollirà també la presentació del Catàleg d’Activitats del Programa de Formació per a Famílies 2024 que inclou la proposta de xerrades i tallers que tindran lloc entre els mesos d'abril i de desembre d'aquest any.