Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona, seu aquest cap de setmana de la final de la Super Liga Pro Spain 3x3 de bàsquet

Badalona, seu aquest cap de setmana de la final de la Super Liga Pro Spain 3x3 de bàsquet.

Els partits es juguen al poliesportiu de la Plana amb accés gratuït

El poliesportiu de la Plana de Badalona acull aquest cap de setmana la final de la Super Liga Pro Spain 3x3 de bàsquet que organitza Valorus Sports i el Club Bàsquet Sant Feliuenc i que compta amb la participació d’alguns dels millors jugadors del món en la modalitat 3x3. Badalona és l’etapa final d’una competició que es va iniciar el cap de setmana del 22 i 23 de març a Tarragona i va continuar el 26 i 27 de març a Sant Feliu de Llobregat.

Un total de 12 equips masculins, amb jugadors de 10 nacionalitats diferents, s’enfrontaran en partits que es disputaran dissabte des de les 10.30 hores, en la sessió matinal, i des de les 10 hores en la sessió de tarda. Els partits finals es jugaran diumenge des de les 10 hores. La gran final serà a les 13.15 hores.

L’accés és totalment gratuït però cal registre previ a https://3x3superliga.pro

També es pot seguir pel canal de Youtube de la Super Liga Pro 3x3 España:

 https://www.youtube.com/channel/UCTs_4F8HX25lz-I8tTiyGiQ

El director esportiu de la competició, Marc Sobrepera, ha mostrat la seva satisfacció per poder-la portar a Badalona. “Agraïm a Badalona poder disputar la final en una ciutat on es respira bàsquet. Segur que podrem viure una darrera parada d'aquesta Super Liga Pro 3x3 amb un gran nivell", ha manifestat.

El primer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Hisenda i Finances, Recursos Interns, Educació, Esports i Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Badalona, Juan Fernández, ha assenyalat que “Badalona, com a ciutat esportiva de projecció internacional, i molt especialment del bàsquet, se sent molt orgullosa d’acollir aquesta primera edició del FIBA 3x3 com a seu de la seva gran final”. “Aquests esdeveniments contribueixen a mantenir i fer reviure aquest esperit esportiu que identifica la ciutat, estic convençut que serà un èxit esportiu i que tindrà una gran acollida”, ha conclòs Juan Fernández.