Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona recupera aquest cap de setmana la Fira de l’Automòbil

Badalona recupera aquest cap de setmana la Fira de l’Automòbil.

El passeig de la Rambla acull la mostra que compta amb la participació de 9 concessionaris amb la presentació de vehicles nous, seminous i de kilòmetre 0 de 22 marques diferents

Després de 10 anys, aquest cap de setmana torna la Fira de l’Automòbil a Badalona al passeig de la Rambla, una mostra comercial que oferirà una gran oferta de vehicles nous, seminous i de kilòmetre 0. L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i la segona tinenta d’alcaldia i regidora d'Impuls Econòmic i de Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern, Cristina Agüera han visitat els estands dels 9 concessionaris de la ciutat que ja ho tenen tot preparat per acollir i exposar vehicles de 22 marques diferents.

La 6a Fira de l’Automòbil està situada al passeig de la Rambla, entre el carrer de Sant Domènec i el carrer de Sant Jaume, i obrirà al públic entre les 10 i les 20 hores demà dissabte i demà passat diumenge.

La Fira de l’Automòbil de Badalona és una iniciativa de l'Àmbit d'Impuls Econòmic i de Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern de l’Ajuntament i Reactivació Badalona (REBASA). L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat que “hem treballat per recuperar aquesta Fira amb la voluntat de contribuir a dinamitzar i ajudar als concessionaris automobilístics de la ciutat”. “Com a Govern municipal estem convençuts que el model de col·laboració entre el sector públic i el privat és el millor camí per potenciar i desenvolupar iniciatives que representin una millora i un impuls econòmic per a la ciutat”.