Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona, present a l’edició del saló de turisme B-Travel 2024, la fira sectorial i internacional del turisme més important de Catalunya

Badalona està present al Saló B-Travel 2024.
Badalona està present al Saló B-Travel 2024

La ciutat, a través del Departament de Turisme de l'Ajuntament, està present aquest cap de setmana al B-Travel per mostrar als seus visitants els principals actius, recursos i atractius turístics

L’Ajuntament de Badalona, a través del seu Departament de Turisme, està present al saló B-Travel, la fira sectorial del turisme més important de Catalunya, per mostrar als seus visitants els principals actius, recursos i atractius turístics de la ciutat. El saló B-Travel enguany se celebra els dies 15, 16 i 17 de març al pavelló 8 de la Fira de Barcelona al recinte de Montjuïc.

Badalona participa en el B-Travel en col·laboració amb l'Agència Catalana de Turisme i la Gerència de Serveis de la Diputació de Barcelona, en el mostrador del Barcelonès.

El saló de Turisme B-Travel estarà obert a partir d'avui divendres 15 i demà dissabte 16 en horaris de 10 a 20 hores, i diumenge 17, de 10 a 18 hores.

Des de l’Àmbit d’Impuls Econòmic i de Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern s’està fent una aposta per difondre la marca Badalona i els atractius de la ciutat a les fires i esdeveniments que puguin suposar una oportunitat de creixement turístic. D’acord amb això, el passat mes de gener Badalona va tenir presència a la Feria Internacional de Turisme (FITUR) que es va celebrar a Madrid.