Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona participa demà dijous en la 19a edició del  Dia Mundial del Ronyó

Badalona participa demà dijous en la 19a edició del  Dia Mundial del Ronyó.

Part del Govern municipal, encapçalats per l’alcalde Xavier Garcia Albiol, i els treballadors i treballadores que ho sol·licitin es podran fer analítiques per ajudar a detectar la malaltia

Amb motiu del Dia Mundial del Ronyó, que se celebra demà dijous, 14 de març, l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona ofereix a tots els treballadors de l’Ajuntament realitzar analítiques de sang i d’orina.

Amb aquesta iniciativa es vol posar en valor la importància d’aquesta acció clínica per detectar, precoçment, la malaltia renal crònica, una patologia que afecta una de cada deu persones al món i que pot ser mortal si no es tracta adequadament.

La celebració enguany del Dia Mundial del Ronyó posa l’accent en conscienciar sobre la importància d’aquest òrgan, les conductes preventives i els factors de risc per a desenvolupar la malaltia renal crònica.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i part del regidors del Govern municipal, participaran en aquesta iniciativa a les 10.15 hores, en el dispensari ubicat a l’edifici municipal El Viver. L’acte comptarà amb la presència  del gerent territorial de la Regió Metropolitana Nord, Jordi Ara del Rey.