Twitter Facebook Instagram Youtube

Actuació policial en un taller mecànic de l’Avinguda Sant Salvador, amb un detingut per situació irregular i diverses actes, una d’elles per vessament de residus

Agents de la Guàrdia Urbana de Badalona duran l'operatiu policial.
Agents de la Guàrdia Urbana de Badalona duran l'operatiu policial

L’alcalde Xavier Garcia Albiol ha manifestat que el govern municipal continuarà amb la seva tasca per assegurar que els negocis compleixen amb la normativa des del punt de vista ambiental, de salubritat i en matèria laboral

La Guàrdia Urbana de Badalona va fer la setmana passada una actuació en un taller mecànic de l’Avinguda Sant Salvador, al barri d’Artigas, en col·laboració amb el Cos Nacional de Policia, Inspecció de Treball i els Mossos d’Esquadra.

En el transcurs de l’actuació es va produir una detenció per part del Cos Nacional de Policia per la situació irregular d’una persona en el país i es van aixecar diverses actes, una d’elles pel vessament irregular de residus a la xarxa d’aigües residuals. Es dona la circumstància que el mateix taller tenia una acta de fa set mesos que s’havia aixecat per aquesta mateixa circumstància i els agents policials van poder comprovar que la situació del vessament irregular no s’havia subsanat.

D’altra banda, Inspecció de Treball va demanar informació sobre la situació laboral d’un dels treballadors del taller.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat la importància de la col·laboració entre els diversos cossos policials i ha reiterat que el govern municipal de Badalona continuarà impulsant les tasques de vigilància i control perquè tots els negocis compleixin amb la normativa, tant des del punt de vista ambiental, com de salubritat o en matèria laboral. “No afluixarem, perquè Badalona ha de ser una ciutat on les coses funcionin de manera correcta”, ha assegurat l’alcalde.