Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona estrena aquest dissabte un Escape Room a la Casa de la Vila de la ciutat

Badalona estrena aquest dissabte un Escape Room a la Casa de la Vila de la ciutat.

L’activitat, que s’emmarca en el programa de festes de Nadal, es durà a terme entre les 10 i les 14 h i les 16 i les 20 h i està dirigida a majors de 8 anys

Les persones participants aniran entrant per grups a la Casa de la Vila seguint l’ordre d’arribada

Aquest dissabte 15 de desembre l’Ajuntament de Badalona estrena l’Escape Room a la Casa de la Vila, una nova activitat que es durà a terme aquest any per primer cop en el marc de les festes de Nadal a la ciutat. Aquest joc d’enginy, que es realitzarà entre les 10 i les 14 hores i les 16 i les 20 hores, està dirigit a persones de més de 8 anys i té un aforament limitat. Les persones participants aniran entrant per grups a la Casa de la Vila seguint l’ordre d’arribada.

Amb aquesta activitat, les persones que ho desitgin podran descobrir la història de la Casa de la Vila de Badalona a través d’un joc en què hauran de resoldre diversos enigmes i trencaclosques per poder avançar i sortir de l’edifici. Durant el recorregut, les persones participants passaran per algunes de les localitzacions més representatives de la Casa Consistorial, com el saló de plens o el despatx d’alcaldia.

La premissa inicial de l’Escape Room és la desaparició de la Clau de la Ciutat, un estri indispensable perquè els Reis d’Orient puguin repartir les joguines per totes les llars de Badalona. Les persones participants hauran de seguir les pistes que rebran de diversos personatges relacionats amb l'ajuntament per superar les proves fins a aconseguir recuperar la Clau de la Ciutat.

Badalona, 10 de desembre de 2018