Twitter Facebook Instagram Youtube

La sessió d’audiència pública per presentar el pressupost 2019 es farà el dilluns 3 de desembre

La sessió d’audiència pública per presentar el pressupost 2019 es farà el dilluns 3 de desembre.

El Govern municipal presenta una proposta de pressupost que creix un 9,2% i que se situa en els 174,7 milions d’euros, el més dotat en despeses ordinàries de la dècada a Badalona

El proper dilluns, 3 de desembre, a les 17 hores, tindrà lloc l’audiència pública per presentar la proposta de pressupost municipal per al 2019. La sessió està oberta a tota la ciutadania i les entitats interessades i es farà a la sala de premsa de l’edifici municipal El Viver, situat a la plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12.

Tal i com el Govern municipal va explicar en roda de premsa recentment, la proposta del pressupost del proper exercici creix un 9,2% i se situa en els 174,7 milions d’euros, el més dotat en despeses ordinàries de la dècada en aquest municipi.

Amb aquest pressupost s’incrementa la partida de seguretat i protecció civil un 217% i es fa una aposta per la neteja i el manteniment dels espais públics i les instal·lacions municipals amb un augment de més de 2 milions d’euros.

A més, s’acompleix la demanda dels serveis socials incrementant els recursos un 42% més que al 2018. La proposta que es presentarà dilluns contempla un increment del 27% del Servei d’igualtat.

L’augment de 14,6 milions d’euros en el pressupost ordinari permetrà convocar una nova oferta pública i incorporar més de 100 persones a la plantilla municipal.

Pel que fa al pressupost d’inversions, aquest se situa en 7 milions d’euros.

Badalona, 29 de novembre de 2018