Twitter Facebook Instagram Youtube

Activitats per aquest diumenge, 25 de novembre, als parcs de Badalona

Activitats per aquest diumenge, 25 de novembre, als parcs de Badalona.

La ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús i la del parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric, tanquen el cicle de tardor amb diverses activitats

A mitjan del mes de febrer es reprendran les activitats de la ‘Jugatecambiental’ dels respectius parcs amb el començament del cicle de primavera

Aquest diumenge, 25 de novembre, la ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús i la del parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric, tancarà el cicle de tardor amb diverses activitats, algunes d’elles recuperades de la setmana passada que van haver de ser anul·lades a causa de la pluja. Les activitats de la ‘Jugatecambiental’ dels respectius parcs es reprendran a mitjan de febrer amb el començament del cicle de primavera.

Parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric

El parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric celebrarà, d’11.30 a 13.30 hores, la 4a Festa del parc, que la setmana passada es va haver d’ajornar a causa del mal temps, amb diverses activitats vinculades a la ‘Jugatecambiental’ i relacionades amb la natura.

La Festa del parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric va néixer fa quatre anys com una iniciativa popular per tal de posar en valor el Torrent de la Font i el Turó de l’Enric com a espai verd de la ciutat i reivindicar-los com a parc urbà.

Aquestes són les activitats programades:

Trobada d’entitats

Amb nombroses activitats com ara tallers de xapes, de menjadores d'ocells, de meteorologia, de papiroflèxia o de percussió. Tot plegat amb l’objectiu de posar en valor el parc com a espai de natura dins la ciutat.

A la trobada està previst que hi participin les següents entitats:

Salvem el Turó de l'Enric i el Torrent de la Font; Els Verds de Badalona; Parc sí -Tanatori No; Aloc, Stop Mare Mortum; les AMPA de l'Institut Isaac Albéniz; de l'Escola Bufalà, i de l’Escola Salvador Espriu; l’AV de Morera i de Bufalà; Conreu Sereny; Escola Bressol els Barrufets; Associació ECOMETTA; Salvem Ca l'Andal; L’hort de Can Barriga, i Pugui Pugui.

Taller de màscares i maquillatge d’insectes

A través del maquillatge i les màscares es podrà descobrir la diversitat d’insectes que hi ha al parc i l’important paper que hi juguen en l’equilibri del medi natural.

Activitat a càrrec de Fundesplai

Construcció d’animals amb paper i cola

Taller d’art on es podran fer papallones, amfibis, ocells... amb paper i cola. Activitat a càrrec de l’Obrador de la Riera

Ecogimcana

Un recorregut pels llocs emblemàtics del parc superant una sèrie de dificultats i proves. Al finalitzar l'ecogimcana la persona que hagi superat els diferents reptes se li farà lliurament de l'Eco-carnet de la Bòbila.

Aquesta activitat anirà a càrrec de DeMasiats i KAJA-Gripau Blau

Parc de Can Solei i Ca l’Arnús

També diumenge, 25 de novembre, al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, hi haurà la ‘Jugatecambiental’ amb el taller d’art Pintura a l’aire on es farà una acció pictòrica on, utilitzant els arbres com a suport i l’entorn com a motiu d’inspiració, es podran pintar elements de la natura. També es realitzarà el taller Titelles i ninots on cadascú podrà fer el seu personatge amb materials senzills i reciclats.

Aquestes activitats van a càrrec de l’Obrador de la Riera.

A més, qui tingui ganes de bellugar el cos i, alhora, conèixer els problemes que causa la contaminació acústica, podrà participar, de la mà de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i el programa “Compartim un futur”, al taller Mou el cos per la salut ambiental. Aquesta activitat també va adreçada a tots els públics i, mitjançant el ball, el moviment i els sons es reflexionarà a l’entorn del soroll d’una manera participativa, lúdica i divertida.

Per a més informació, podeu trucar a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o bé envieu un correu electrònic a mediambient@badalona.cat.

Badalona, 21 de novembre de 2018