Twitter Facebook Instagram Youtube

Els ajuntaments de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Tiana organitzen el 16 i 17 de novembre unes jornades sobre estratègies per aturar les violències masclistes

Els ajuntaments de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Tiana organitzen el 16 i 17 de novembre unes jornades sobre estratègies per aturar les violències masclistes.

Les jornades intermunicipals s’emmarquen en els actes al voltant del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

Amb l’organització conjunta dels ajuntaments de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Tiana, tindrà lloc entre divendres i dissabte vinent, 16 i 17 de novembre, les Jornades Intermunicipals: “Estratègies d’acció per aturar les violències masclistes”. Aquest acte s’emmarca dins de les activitats que es desenvolupen al voltant del 25 de novembre, Dia internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones, i amb l’objectiu de treballar per a l’organització i la gestió d’estratègies per erradicar la violència.

Activitats

Divendres 16

17.30 h Biblioteca Singuerlín Salvador-Cabré (pl. Sagrada Família, s/n. Santa Coloma de Gramenet).

Sessió inaugural a càrrec de l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon; de l’alcaldessa de Tiana, Esther Pujol, i de l’alcalde de Badalona, Álex Pastor.

Conferència: “Aliances globals de les dones per a l’eradicació de les violències patriarcals”. Hi intervé: Marcela Lagarde, escriptora, antropòloga, investigadora i representant del feminisme llatinoamericà.

Dissabte 17

9.30 h Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) (c. Marius Porcius, 1, pol. Les Guixeres). Amb la col·laboració de la Federació de Dones de Badalona.

Acreditacions

De 10 a 12 h Tallers simultanis:

    • Taller 1: Acompanyament de les dones ens els processos de violència, a càrrec de Virgínia Franch.

    • Taller 2: Autoorganització de les dones per uns espais festius i d’oci lliures de violències, a càrrec del Centre de Joves d’Atenció a la Sexualitat (CJAS).

    • Taller 3: Estratègies per a l’autodefensa feminista, a càrrec d’Aikido Makoto.

Cloenda de la jornada a càrrec de l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon; de l’alcaldessa de Tiana, Esther Pujol i de l’alcalde de Badalona, Álex Pastor.

Les inscripcions són gratuïtes. Els tallers tenen un aforament limitat.

Per a més informació i inscripcions:

Badalona, 13 de novembre de 2018