Twitter Facebook Instagram Youtube

El Museu de Badalona acull la presentació dels programes de formació i inserció (PFI)

El Museu de Badalona acull la presentació dels programes de formació i inserció (PFI).

L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Álex Pastor, i del regidor de l’Àrea d’Educació, Jordi Subirana

Aquest dijous, 8 de novembre, a les 12.30 hores, la sala d’actes del Museu de Badalona (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 1) acull l’acte de presentació dels programes de formació i inserció (PFI).

Els programes de formació i inserció estan pensats per a persones d'entre 16 i 21 anys que han deixat l'educació secundària obligatòria i no segueixen estudis en el sistema educatiu ni participen en cap acció formativa. Aquests programes són voluntaris i duren un curs acadèmic

L'objectiu dels PFI és proporcionar a aquestes persones joves la possibilitat de tornar al sistema educatiu (a la formació professional) i a l'aprenentatge imprescindible per accedir al mercat de treball.

L’acte de dijous també pretén ser, a la vegada, un reconeixement al professorat de les diferents modalitats de PFI, per les seves tasques d’orientació i d’acompanyament a aquest grup de joves.

A més de la presència de l’alcalde de Badalona, Álex Pastor, i del segon tinent d’alcaldia i regidor d’Educació, Jordi Subirana, la sessió comptarà amb el testimoni de dues persones encarregades de la coordinació dels programes i dos exalumnes que explicaran les seves experiències i com el curs va ser un pont per continuar la seva formació. També està confirmada l’assistència del coordinador territorial dels PFI i FP dual, Josep Pons. La FP dual és la modalitat de la formació professional (FP) en la qual l’estudiant esdevé aprenent i combina la formació en el centre educatiu amb l’activitat productiva en l’empresa.

Badalona, 6 de novembre de 2018