Twitter Facebook Instagram Youtube

Joves de Badalona pintaran un mural al dipòsit d’aigües del barri de Pomar com a solució innovadora contra el vandalisme

Joves de Badalona pintaran un mural al dipòsit d’aigües del barri de Pomar com a solució innovadora contra el vandalisme.

L’alcalde de Badalona i el director general d’Aigües de Barcelona han signat el conveni del projecte “WaterWall”

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, i el director d’Aigües de Barcelona, Empresa Metropolitana de Gestió del Cicle Integral de l’Aigua, Ignacio Escudero, han signat aquest migdia el conveni per a la realització del projecte de participació ciutadana “WaterWall” que consisteix, bàsicament, en la realització d’una pintura mural al Dipòsit Pomar de Badalona, propietat d’Aigües de Barcelona, amb la participació de col·lectius de joves.

Aquesta activitat vol donar resposta als inconvenients que ocasionen les pintures vandàliques a les instal·lacions d’Aigües de Barcelona, realitzant pintures murals sobre aquestes amb la participació ciutadana com a solució innovadora i dissuadir de posteriors actes vandàlics.

El grup de joves de l’Espai Jove Morera i de l’Espai Jove Supernova Lloreda de Badalona seran els encarregats de la creació d’una pintura mural al dipòsit d’aigües situat a la Riera del barri de Pomar (https://goo.gl/maps/g8qF5kwKSVL2), per a la qual cosa disposaran de tot el material i dels recursos necessaris per a la realització d’aquesta activitat.

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha manifestat que amb aquesta actuació “es posarà en valor i es donarà visibilitat a la creativitat i a la participació dels joves de Badalona, a la vegada que es pren conscienciació de l’espai públic i es combat el vandalisme”

Per la seva banda, el director d’Aigües de Barcelona, Ignacio Escudero, ha afirmat que es tracta d’un projecte nou i interessat que “uneix dues necessitats: el manteniment de les instal·lacions en bones condicions d’ús i l’apropament de l’art urbà al jovent”. “Badalona és el primer municipi on es materialitzarà aquesta iniciativa amb la realització d’un mural basat en l’aigua i en la mateixa ciutat”, ha afegit.

Badalona, 6 de setembre de 2018