Twitter Facebook Instagram Youtube

La construcció dels nous mòduls de l’Institut de la Riera avança per complir el calendari previst d’obertura el 12 de setembre

La construcció dels nous mòduls de l’Institut de la Riera avança per complir el calendari previst d’obertura el 12 de setembre.

Els regidors Rubén Guijarro i Jordi Subirana han visitat les obres que executa la Generalitat acompanyats de representants dels pares i mares dels futurs alumnes del centre

El regidor d’Àmbit de Govern i Territori, i alcalde accidental de Badalona, Rubén Guijarro, i el segon tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Serveis a les Persones i Seguretat de l’Ajuntament de Badalona, Jordi Subirana, han visitat aquest matí les obres de construcció dels dos nous mòduls dobles que acolliran provisionalment durant el proper curs escolar el nou institut la Riera, situat al Parc de Can Solei i Ca l’Arnús.

Els regidors, que s’han entrevistat amb representants de l’associació de pares i mares del nou Institut, han volgut comprovar sobre el terreny l’avenç de les obres que efectua la Generalitat de Catalunya. El regidor Jordi Subirana està convençut que “el calendari que Ajuntament i Generalitat hem acordat s’acomplirà i el dia 12 de setembre es podrà començar el curs amb tot l’equipament en marxa”.

La setmana vinent, ha avançat el regidor, s’instal·laran la resta dels mòduls pendents i el Departament d’Ensenyament acabarà d’equipar les instal·lacions perquè es puguin obrir les aules.

El nou institut provisional de la Riera acollirà alumnat de 1r de l’ESO de nova incorporació i de 2n de l’ESO que el curs anterior havien fet els estudis de manera provisional a l’espai ubicat dins de l’escola Lola Anglada, a l’espera de la construcció definitiva que s’ha de fer a tocar de l’antiga fàbrica Jumberca.

Badalona, 24 d’agost de 2018