Twitter Facebook Instagram Youtube

A partir del 27 d’agost s’obrirà el termini d’inscripció per participar en la propera edició dels Plans d’Ocupació Local 2018-19 “Badalona. Anem per feina”

A partir del 27 d’agost s’obrirà el termini d’inscripció per participar en la propera edició dels Plans d’Ocupació Local 2018-19 “Badalona. Anem per feina”.

Els formularis per a inscriure’s s’han de recollir als centres de l’IMPO i lliurar-los abans del 5 de setembre al centre de Can Boscà

A partir de dilluns, 27 d’agost, i fins al proper dimecres 5 setembre, el Servei d’Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO) obre el procés d’inscripció per participar a la propera edició dels Plans d’Ocupació Local “Badalona. Anem per feina” en el marc del Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, i que es preveu que comencin dilluns 15 d’octubre de 2018.

Aquest programa, subvencionat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, i cofinançat per l’Ajuntament de Badalona, preveu la contractació laboral de 118 persones aturades i, prioritàriament, que presentin condicions d’especial vulnerabilitat.

Les persones interessades en aquests Plans d’Ocupació han d’emplenar el formulari de sol·licitud d’inscripció, que es troben disponibles als centres de l’IMPO (carrer de la Nova Cançó, 1 i avinguda d’Alfons XII, 691) i lliurar-lo amb la resta de documentació a aportar abans del 5 de setembre, al centre de Can Boscà, ubicat al carrer de la Nova Cançó, 1. L’horari de recollida i lliurament de sol·licituds és de 9 a 14 hores.

Per a més informació cal adreçar-se a www.impo.cat.

Badalona, 21 d’agost de 2018