Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona reforça la seguretat durant la Festa Major d’Agost

Badalona reforça la seguretat durant la Festa Major d’Agost.

La Guàrdia Urbana de Badalona posarà en marxa un dispositiu pioner dirigit a reduir els riscos en les grans aglomeracions

El Castell de Focs, que se celebrarà dimarts a la platja dels Pescadors, serà l’esdeveniment on hi haurà més reforç policial

Badalona reforçarà els dispositius de seguretat durant la Festa Major d’Agost per tal d’assegurar el normal desenvolupament dels esdeveniments i actes previstos durant els dies 13, 14 i 15 d’agost. Coincidint amb aquestes dates, la Guàrdia Urbana de Badalona posarà en marxa un dispositiu pioner dirigit a reduir els perills que comporten les grans aglomeracions de gent. El nou dispositiu policial busca minimitzar els riscos d’atemptats com l’ocorregut a La Rambla de Barcelona el 17 d’agost de l’any passat.

El Castell de Focs que tindrà lloc demà dimarts, dia 14, a la platja dels Pescadors serà l’acte de les festes on es reforçaran especialment les mesures de seguretat. Més enllà de la presència policial i els dispositius previstos, es demana a la ciutadania que durant els focs d'artifici es respectin les distàncies de seguretat i els espais delimitats per al públic i que es segueixin les indicacions de Protecció Civil i el personal de seguretat. Les persones que assisteixin a l’acte han d’evitar també disparar petards en la zona i realitzar qualsevol acció que pugui provocar una allau de públic de conseqüències greus. En aquest sentit, en cas d’accident, cal facilitar l’accés a les assistències sanitàries i seguir les seves indicacions.

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha posat en valor la tasca dels cossos de seguretat i la seva dedicació per evitar riscos durant la Festa Major d’Agost. "La Guàrdia Urbana de Badalona ha incorporat un nou dispositiu que es posarà en marxa durant aquestes festes amb l'ajuda dels Mossos d'Esquadra. Per motius de seguretat no podem donar més detalls, però els veïns i veïnes que vinguin a gaudir de les festes han de saber que els nostres agents estaran al 100% treballant per la nostra seguretat" ha explicat Pastor.

Badalona, 13 d’agost de 2018