Twitter Facebook Instagram Youtube

La Fundació Daina gestiona a partir d’aquest agost el Centre Comarcal d’Atenció d’Animals de Companyia del Barcelonès

La Fundació Daina gestiona a partir d’aquest agost el Centre Comarcal d’Atenció d’Animals de Companyia del Barcelonès.

El canvi de gestió anirà acompanyat de millores en el manteniment i estructures del centre

A partir d’aquest mes d’agost la Fundació Daina per a la defensa dels animals i la natura, la fundació de la Societat Protectora d’Animals de Mataró, assumeix la gestió del Centre Comarcal d’Atenció d’Animals de Companyia del Barcelonès (CCAAC), ubicat a Badalona, mitjançant un acord per la cessió del contracte amb l’antic gestor, l’empresa de serveis Talher. L’objectiu d’aquest canvi és millorar el servei d’atenció als animals i potenciar-ne les adopcions.

El Consell Comarcal del Barcelonès, del qual depèn el centre, també ha encarregat a la Fundació Daina avaluar la situació física i psíquica de tots els animals del per tal de poder establir les condicions de millora del seu benestar.

Paral·lelament a aquestes actuacions el passat mes de juliol el mateix Consell Comarcal va iniciar un nou servei de manteniment al centre que s’encarrega de la conservació diària i de les reparacions necessàries de les instal·lacions.

A més s’han aprovat diverses millores com ara el canvi la configuració dels patis, que permetrà innovar el model actual de confinament dels animals als boxes, o la creació d’una nova zona d’enriquiment.

Recordem que el Consell General del CCAAC, màxim òrgan de govern del centre, està integrat pels ajuntaments de Badalona, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet i el propi Consell Comarcal

Per a més informació: https://www.protectoramataro.org/

Badalona, 6 d’agost de 2018