Twitter Facebook Instagram Youtube

La Guàrdia Urbana de Badalona intervé en un local d’Artigues on presumptament es realitzaven activitats il·legals de naturalesa sexual

La Guàrdia Urbana de Badalona intervé en un local d’Artigues on presumptament es realitzaven activitats il·legals de naturalesa sexual.

L’actuació es va realitzar durant la matinada del dissabte 21 de juliol

La Guàrdia Urbana de Badalona va realitzar durant la nit del dissabte 21 de juliol diverses actuacions en el barri d’Artigues relacionades amb una presumpta activitat de naturalesa sexual que es realitzava en un local del barri. Els agents van procedir al tancament del local i a aixecar l’acta corresponent, de la qual s’han començat a tramitar els expedients disciplinaris per presumpta activitat il·legal i per presumpte ús il·legal de l’espai.

La tasca de la Guàrdia Urbana de Badalona va ser facilitada gràcies a l’alarma del veïnat de la zona, que va detectar com en els carrers es repartien targetes que promocionaven l’activitat. Arran de l’alerta, la tasca d’investigació dels agents va permetre la intervenció del local el passat dissabte.

Badalona, 30 de juliol de 2018