Twitter Facebook Instagram Youtube

El nou Govern de Badalona desbloqueja l’escola bressol de Montigalà

El nou Govern de Badalona desbloqueja l’escola bressol de Montigalà.

Surt a licitació el contracte per redactar el projecte executiu de la futura escola bressol municipal que es construirà al carrer de la Ciència

Aquest dimecres 11 de juliol ha sortit a licitació el contracte del servei d’assistència tècnica per a la redacció del projecte executiu de la nova Escola bressol municipal que s’ha de construir al carrer de la Ciència, número 17, al barri de Montigalà.

El contracte inclou la redacció de tots els documents necessaris per tal de poder executar l’obra projectada a partir del projecte bàsic existent des de desembre de 2010. Es tracta de l’estudi geotècnic, el projecte executiu, el projecte d’activitat, el disseny de la senyalètica i l’anàlisi dels costos d’explotació i de manteniment de l’edifici. El projecte bàsic preveu la construcció d’una nova escola bressol de 107 places.

Un cop adjudicat el contracte, l’empresa encarregada tindrà un termini de tres mesos per redactar el projecte.

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha afirmat que “des de mitjans de l’any 2017 hem estat esperant aquest moment i, per fi, ja tenim en marxa el projecte executiu de la nova escola bressol de Montigalà”. “Malauradament, l’endarreriment en la gestió i la paràlisi a la que ens tenia sotmesos l’anterior Govern farà materialment impossible que les famílies puguin iniciar el curs 2019-2020 en aquest centre educatiu. Treballarem de valent perquè sigui una realitat a inicis de l’any 2020”, ha afegit l’alcalde.

Badalona, 11 de juliol de 2018