Twitter Facebook Instagram Youtube

Obert el termini per a la inscripció a les Noces d’Or 2018 per a les parelles que aquest any compleixen 50 anys de convivència

Obert el termini per a la inscripció a les Noces d’Or 2018 per a les parelles que aquest any compleixen 50 anys de convivència.

Les inscripcions es poden fer, fins al 28 de setembre, a les oficines municipals de districte

L’acte festiu tindrà lloc al Poliesportiu de Casagemes el 25 d’octubre

Badalona tornarà a reconèixer amb un acte festiu els 50 anys de convivència de les parelles que celebren les seves Noces d’Or durant l’any 2018. La trobada tindrà lloc dijous 25 d’octubre al Poliesportiu Casagemes. Les parelles que enguany facin els 50 anys de convivència tenen de termini fins al proper 28 de setembre per a fer la inscripció.

Les parelles que durant 2018 celebrin les seves Noces d’Or que vulguin participar en aquest esdeveniment ja es poden inscriure a les Oficines Municipals de Districte (OMD) portant la documentació següent:

- DNI de cada membre de la parella

- Llibre de família o algun altre document que acrediti els 50 anys de convivència

L’acte, que tindrà lloc el 25 d’octubre, consisteix en un berenar amb cava i pastís de noces, amenitzat amb música d’orquestra, animació i ball i un obsequi per a tots els assistents que celebren les seves Noces d’Or amb el suport de Forn Catalunya i el sorteig d’un viatge, gentilesa de Viatges Bétulo.

Enguany també s’han convidat a totes les parelles que van celebrar el seu aniversari l’any passat, amb la qual cosa es preveu una participació de més de 400 persones.

La ciutat de Badalona celebra aquest homenatge ininterrompudament des de l’any 1986.

Badalona, 10 de juliol de 2018