Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona participa aquest diumenge, 8 de juliol, en la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” que compleix 25 anys

Badalona participa aquest diumenge, 8 de juliol, en la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” que compleix 25 anys.

La jornada solidària es celebrarà a la Piscina Municipal Mireia Belmonte, al Complex Esportiu Municipal Sistrells i al Club Esportiu Mas-Ram

L’Ajuntament de Badalona participa, un cop més, aquest diumenge, 8 de juliol, a la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple a tot Catalunya. Aquesta campanya, que aquest any arriba a la seva 25a edició, té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones afectades i recollir fons per donar suport a la recerca i lluitar contra aquesta malaltia.

Tots els fons del “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” d’aquest any es destinaran a l’esclerosi múltiple infantil que afecta entre un 3 i un 10% dels nous casos que es diagnostiquen cada any. La Fundació Esclerosi Múltiple treballa per reduir l’impacte de la malaltia, que afecta a 7.500 persones a Catalunya, des de diversos àmbits.

Aquesta jornada, on hi participen activament més de sis-centes piscines d’arreu de Catalunya, consisteix en fer una capbussada solidària i a nedar uns metres per lluitar contra la malaltia. També es pot participar comprant algun dels articles que contribueixen a finançar els serveis de la Fundació Esclerosi Múltiple.

A Badalona, la jornada solidària se celebrarà amb una jornada de portes obertes a les Piscina Municipal Mireia Belmonte, al Complex Esportiu Municipal Sistrells i a les instal·lacions del Club Esportiu Mas Ram.

Club Esportiu Mas Ram (pl. dels Eucaliptus, 3)

De 10 a 12 hores - portes obertes.

A les 12 hores - acte de presentació de la campanya amb la presència de l’alcalde de Badalona, Álex Pastor.

Activitats aquàtiques, jocs infantils amb globus d’aigua fins les 14 hores.

Piscina Municipal Mireia Belmonte (c. d’Eduard Maristany, 9)

Matí de portes obertes per nedar i entrega de diplomes amb els quilòmetres fets per l’esclerosi múltiple. Els abonats que vulguin poden portar un acompanyant per participar en la campanya.

Complex Esportiu Municipal Sistrells (pl. de l’Alcalde Joan Manent, 1)

De 9 a 12 hores, matí de portes obertes per nedar i entrega de diplomes amb els quilòmetres fets per l’esclerosi múltiple.

A les 12 hores - salt conjunt i realització d’un vídeo.

Durant aquests 25 anys la campanya ha aconseguit donar a conèixer la malaltia tot i que encara no se'n coneixen les causes. Malgrat tot la situació de les persones amb esclerosi múltiple ha canviat durant aquests anys ja que fa 25 anys no hi havia tractaments, més enllà de la cortisona, i actualment hi ha diversos tractaments al mercat.

La Fundació Esclerosi Múltiple és una entitat sense ànim de lucre que va néixer l’any 1989 a Barcelona i que treballa amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones afectades per aquesta malaltia i destinar recursos a la recerca.

Badalona, 6 de juliol de 2018