Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona torna a posar en marxa el B2O, un espai de dinamització juvenil a la platja

L’Ajuntament de Badalona torna a posar en marxa el B2O, un espai de dinamització juvenil a la platja.

Per tercer any consecutiu, aquest punt de trobada per al jovent de la ciutat funcionarà durant els mesos d’estiu a la platja del Coco

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Badalona torna a posar en marxa el B2O, un espai de dinamització juvenil situat a la platja del Coco de Badalona que té per objectiu promoure el gaudiment d’un lleure participatiu i profitós durant els mesos d’estiu. Aquest punt de trobada per al jovent de la ciutat arriba amb la d’aquest any a la seva tercera edició, fet que permet que es consolidi com un espai de referència durant l’estiu.

Aprofitant que Badalona és una ciutat oberta al mar, des del B2O s’organitzen activitats destinades al jovent en aquest entorn, ja que és un espai diferent i amb més possibilitats per als mesos d’estiu. D’aquesta manera s’aconsegueix donar-li a la platja un ús juvenil, dinàmic i amb una oferta d’activitats atractiva i adaptada a les necessitats de les persones joves.

Amb la col·laboració de diferents entitats de la ciutat vinculades al col·lectiu juvenil, el B2O serà un espai de trobada i dinamització juvenil on s’oferiran activitats relacionades amb les arts, tallers formatius i xerrades, esports i lleure o prevenció en salut, per exemple. Totes les activitats seran gratuïtes i obertes a la participació de tot el jovent de la ciutat.

El projecte B2O estarà en marxa durant la temporada de bany, que comprèn un període de 9 setmanes que va des del 2 de juliol fins a l'1 de setembre. Aquest espai de trobada funcionarà de dilluns a divendres de les 10 a les 14 hores i de les 17 a les 21 hores; els dissabtes de 10 a 14 hores i de 17 a 24 hores; i els diumenges d’11 a 14 hores i de 17 a 24 hores.

Badalona, 26 de juny de 2018