Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Skate Àgora de Badalona acull aquest cap de setmana la Damn Am

Cent vint patinadors lluitaran per les deu places per accedir al Tampa Am a Florida

La més reconeguda sèrie de competicions Am arriba aquest proper cap de setmana, 22, 23 i 24 de juny a l’Skate Àgora de Badalona (carretera de Mataró, 2-20), de la mà d’Skatepark (SPoT) of Tampa i Nile SB.

Es tracta de la principal sèrie de concursos d'aficionats del món que qualifica als deu millors patinadors de cada parada a Tampa Am. Recordem però que els guanyadors de cada esdeveniment van directament a Tampa Am Semifinals.

El patinador amb els millors dos acabats en general serà coronat Damn Am of the Year i guanyarà el pas directe a Tampa Am Finals.

En lloc de les competicions internacionals Street League Skateboarding (SLS) Pro Open, aquest any Damn Am acull cent vint patinadors, d’un alt nivell disposats a lluitar per les deu places que donen accés directe al Tampa Am a Florida (USA) i repartir-se els 10.000 € de bossa de premi per Barcelona.

Recordem que l’accés del públic es gratuït i a més de la competició es podrà gaudir de diferents activitats i esdeveniments en el primer cap de setmana oficial de l’estiu 2018.

Per a més informació sobre horaris, inscripcions i detalls per skaters i team managers podeu clicar el següent link:

REGÍSTRA’T PER COMPETIR AL DAMN AM BARCELONA 2018 AQUÍ

Badalona, 21 de juny de 2018