Twitter Facebook Instagram Youtube

La cultura serà l’eix vertebrador de les activitats d’estiu del “Fes Estiu a Badalona”

La cultura serà l’eix vertebrador de les activitats d’estiu del “Fes Estiu a Badalona”.

L’oferta cultural ve acompanyada d’activitats esportives, juvenils i familiars

La campanya “Fes Estiu a Badalona”, el programa que recull les diferents activitats que estan previstes durant els mesos de juliol i agost a Badalona, farà enguany de la cultura l'eix vertebrador dels actes que es desenvoluparan a la ciutat durant els mesos d'estiu.

S’oferirà una gran quantitat de concerts, visites patrimonials, activitats gastronòmiques, cinema, exposicions, conferències i obres de teatre per a tot tipus de gustos i públics. Es tracta d'una programació àmplia, desenvolupada tant per l’Ajuntament com pel teixit associatiu de la ciutat. L’oferta cultural es complementarà amb diverses activitats esportives, juvenils i familiars.

Pel que fa a la música, un any més les Nits d’Estiu del Museu a la fàbrica de l’Anís del Mono seran cita ineludible, amb les seves habituals visites guiades als espais patrimonials de la fàbrica. Sense oblidar-nos de les Nits d’Estiu als Badius, que se celebraran en diversos indrets de la ciutat de la mà d’artistes locals i forans. Els assistents podran gaudir d’una oferta musical variada i actual, amb propostes arriscades però també de conservadores.

El port de Badalona celebrarà els dies 7, 13, 14, 20 i 21 de juliol la sisena edició de les Nits al Port que inclourà espectacles d'’havaneres, folklore, dansa, òpera i una oferta gastronòmica variada. Dins del programa "Fes Estiu a Badalona", els ciutadans i ciutadanes també podran trobar exposicions i conferències desconcentrades arreu dels equipaments culturals de la ciutat.

Pel que fa a l’oferta de cinema, un any més podrem gaudir del Cinema Lliure a la Platja, que es farà a la platja de l’Estació, i on es podran veure els films més aclamats de l’escena independent. També es podrà gaudir de la mostra de cinema de terror i fantasia Cryptshow Festival, un espai de referència a l'Àrea Metropolitana de Barcelona d'aquest gènere cinematogràfic.

Espais de dinamització juvenil

Els joves també podran gaudir d'activitats a la seva mida gràcies a l’espai B20, situat a la platja del Coco, i que té com a finalitat promoure el gaudi d'un lleure participatiu i profitós durant els mesos d'estiu. En la mateixa línia, el jovent badaloní podrà passar part de les seves vacances desenvolupant tot tipus d'activitats a l’espai XiBarri de la plaça de Trafalgar. Finalment, també hem de destacar el casal esportiu destinat a joves i que se celebrarà al Complex Esportiu Municipal de Montigalà.

Badalona, 19 de juny de 2018