Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona decreta dos dies de dol oficial en senyal de condol, rebuig i condemna pel feminicidi ocorregut aquesta matinada a la ciutat

L’Ajuntament de Badalona decreta dos dies de dol oficial en senyal de condol, rebuig i condemna pel feminicidi ocorregut aquesta matinada a la ciutat.

A les 18.45 hores es farà un Ple extraordinari i urgent per aprovar una declaració institucional i a les 19 hores es farà una nova concentració davant la Casa de la Vila

L’Ajuntament de Badalona ha decretat dos dies de dol oficial en senyal de condol, rebuig i condemna pel feminicidi ocorregut aquesta matinada a la ciutat. A les 12 d’aquest migdia s'ha fet una concentració a la plaça de la Vila convocada per l’Ajuntament, en la qual han participat l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater; regidors i regidores de l’Ajuntament; la consellera de Justícia Ester Capella, qui es trobava de visita a la ciutat, i ciutadans i ciutadanes. Les banderes onejaran a mitja asta durant aquestes dues jornades de dol.

Ple extraordinari i urgent avui a les 18.45 hores

Els grups municipals han acordat celebrar un Ple extraordinari i urgent avui dilluns, a les 18.45 hores, que tindrà com únic punt de l'ordre del dia l'aprovació d'una declaració institucional de rebuig i condemna de l’assassinat d’una veïna de Badalona ocorregut aquest dilluns en aquesta ciutat a causa d’un acte de violència masclista. Un cop finalitzi la sessió, a les 19 hores, es farà una nova concentració a la plaça de la Vila. L’Ajuntament fa una crida a tota la ciutadania perquè hi participi.

El govern municipal vol expressar el seu més enèrgic rebuig davant de qualsevol forma de violències masclistes, dels que la seva expressió màxima són els assassinats de dones, nenes i nens.

Badalona, 18 de juny de 2018