Twitter Facebook Instagram Youtube

El Arrebato actua aquest divendres en la tercera edició del Festival de Música Gran Sol de Badalona

El Arrebato actua aquest divendres en la tercera edició del Festival de Música Gran Sol de Badalona.

Dr. Calypso i Chicuelo completen l’oferta d’aquest esdeveniment musical que se celebra al barri de Llefià

El cantautor espanyol de rumba-pop i flamenc El Arrebato oferirà demà divendres, 15 de juny, a partir de les 23 hores, un concert gratuït a l’amfiteatre del parc del Gran Sol del barri de Sant Joan de Llefià de Badalona. La seva actuació encapçala la programació de la tercera edició del Festival de Música Gran Sol, que se celebrarà el divendres, 15 de juny, dissabte, dia 16, i diumenge, 17.

Espai obert a partir de les 20.30 hores

L’espai on se celebrarà el concert quedarà obert al públic a partir de les 20.30 hores, i a les 21.30 hores tindrà lloc el pregó de les Festes de Sant Joan de Llefià i l’acte de lliurament dels premis Sant Jordi de l’Associació de Veïns Gran Sol.

Instal·lació d’una pantalla per seguir el concert de l’artista El Arrebato

El Arrebato presentarà el seu últim i novè disc Músico de Guardia, que torna amb cançons destinades al gran públic amb un llenguatge proper amb tonades i ritmes alegres. Cal destacar que hi ha prevista la instal·lació d’una pantalla per tal que el públic pugui veure el concert de l’artista en el cas que l’aforament s’hagi completat.

Dr. Calypso

Dissabte, a les 22 hores, serà el torn de Dr. Calypso, grup pioner de l’escena skatalítica (l’ska és un estil musical originari de Jamaica precursor del rocksteady i, posteriorment, del reggae), i un dels tòtems més moguts de l’escena catalana de les darreres tres dècades que s’acomiaden dels escenaris després de 30 anys d’actuacions.

Chicuelo

Diumenge, a les 21 hores actuarà Juan Gómez ‘Chicuelo’, un dels guitarristes més destacats del panorama flamenc i un dels compositors més prolífics de les darreres generacions, actuarà al parc del Gran Sol acompanyat de Joaquín Gómez ‘El Duende’ (cante), Raul Levia (cante) Carlos Caro (violí), Isaac Vigueras (percussió), Maria José González (baile) i Ivan Alcalà (baile).

Abans de l’actuació de Chicuelo, a les 20 hores, hi haurà l’actuació de Flamenco Vivo.

Aquests concerts gratuïts formen part de l’aposta perquè l’amfiteatre del parc del Gran Sol es consolidi com un espai cultural de referència a la ciutat.

Badalona, 14 de juny de 2018