Twitter Facebook Instagram Youtube

El Govern municipal adjudica les obres del projecte de millora del polígon Badalona Sud

El Govern municipal adjudica les obres del projecte de millora del polígon Badalona Sud.

Les diverses actuacions que es faran al polígon industrial costaran més de 2.100.000 d’€

L’Ajuntament de Badalona ha adjudicat aquesta setmana les obres del projecte de millora del polígon industrial Badalona Sud per valor de 2.140.000 euros. Les actuacions suposaran l’asfaltat de l’avinguda del Maresme, dels carrers de la Industria, de Guifré, de Julio Galve Brusson, dels passatges de Dopla i de Moixó i de l’avinguda d’Alfons XII. La inversió servirà també per renovar i ampliar l'enllumenat públic i l’eficiència energètica, implantar fibra òptica i el serveis smart city en diversos carrers del polígon i instal·lar una nova senyalística de tot el sector i de les empreses.

Aquesta és la primera inversió de millora que fa el consistori badaloní en polígons industrials en més de vint anys i forma part de l’aposta estratègica del Govern municipal pel desenvolupament econòmic sostenible de Badalona. Durant aquest mandat la ciutat ha guanyat metres quadrats de sòl industrial per primer cop des de 1979.

Segons el segon tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas, “amb aquesta adjudicació es garanteix l’execució de la inversió per tenir un polígon competitiu i atractiu per a la industria de la ciutat”. Mañas ha manifestat que “per primer cop en molts anys el Govern municipal ha complert amb l’economia productiva ja que aquestes actuacions donen resposta a la demanda dels empresaris que durant molts anys s’han queixat de la manca de senyals, de l’asfaltat i de la vergonya que els feia portar el seus clients a les empreses”.

Badalona, 13 de juny de 2018