Twitter Facebook Instagram Youtube

La fundació iEARN celebra a Badalona el seu 30è aniversari

La fundació iEARN celebra a Badalona el seu 30è aniversari.

L’entitat ha obert el termini d'inscripció per participar a la primera “Conferència Mediterrània” a Badalona els dies 4, 5 i 6 de juliol

L’organització iEARN (International Education and Resource Network - Xarxa Internacional d'Educació i Recursos) celebra aquest any 2018 el 30è aniversari de la seva fundació. Per commemorar aquesta data el seu centre a Catalunya, iEARN Pangea, organitza a Badalona, els dies 4, 5 i 6 de juliol, la primera “Conferència Mediterrània”, un dels actes que s'organitzen arreu del món per recordar aquesta data.

Amb el lema “Mare Nostrum: aprenent de riba a riba” la fundació ha preparat un conjunt d’activitats per afavorir i compartir coneixements i connectar alumnes i docents de països de les dues ribes del Mediterrani.

Aquesta connexió entre alumnes i docents de països de l’àrea mediterrània és una manera d’impulsar el canvi, d’estendre la necessitat de transformar el món, de veure la realitat des d’una nova perspectiva, de preocupar-se i interessar-se de què i com pensen els altres, de buscar vies de solució, de comunicació i diàleg als conflictes, eliminar estereotips, trencar barreres, eliminar prejudicis i descobrir noves maneres de pensar i d’entendre el món a través de propostes educatives molt diverses i en les que la tecnologia té un paper rellevant actuant com a mitjà de comunicació i intercanvi.

Per a aquesta conferència s’han organitzat diferents tipus d’activitats com ara conferències, debats, tallers o presentació d’experiències, amb la participació de personalitats rellevants vinculades al món de l’educació, la integració, la cooperació, la col·laboració i experts en l’ús de les tecnologies i la seva aplicació didàctica per conèixer les estratègies de com aconseguir fer efectiu l’establiment de ponts de diàleg entre ambdues ribes.

Per poder participar en aquesta conferència cal fer inscripció prèvia a través de la seva web: http://mediterrania2018.iearn.cat/.

iEARN és una organització sense ànim de lucre que, des de 1988, fomenta la realització de projectes en xarxa cooperatius entre centres d'ensenyament d'arreu del món. Entre els seus objectius, cal destacar el foment de les relacions d'amistat entre professorat i alumnat de diferents comunitats basades en el mutu coneixement i el respecte. Actualment la fundació està implantada en més de 140 països.

Badalona, 11 de juny de 2018