Twitter Facebook Instagram Youtube

Obren les primeres guinguetes instal·lades aquest estiu a les platges de Badalona

Obren les primeres guinguetes instal·lades aquest estiu a les platges de Badalona.

Les guinguetes, de nou disseny, podran estar obertes fins dimecres 31 d’octubre

Avui s’ha presentat a Badalona el nou disseny de les vuit guinguetes que aquest estiu obriran a les diferents platges de la ciutat.

L’acte ha comptat amb el segon tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas, que ha manifestat que el nou disseny “evoca la Badalona tradicional marinera i l’antic envelat de la Festa Major badalonina”. Segons el regidor “l’Ajuntament ha apostat, no només per la renovació del disseny de les guinguetes de la platja pel que fa al seu aspecte, sinó també per la millora dels serveis, les instal·lacions, les activitats i l’oferta gastronòmica”. En aquest sentit Mañas ha valorat com a “qualitativament molt destacable el fet de garantir que totes les guinguetes tinguin canviadors per a nadons el que reforça el caràcter familiar de les nostres platges”.

Les guinguetes al litoral de la ciutat podran obrir des del primer cap de setmana de juny fins al primer cap de setmana de setembre de 10 a 24 hores, cada dia, tot i que, opcionalment, es pot allargar fins a les 2 hores.

A partir del primer cap de setmana de setembre (i fins al dia 30 del mateix mes) l’horari serà de 10 a 24 hores i només es podrà obrir fins a les 2 de la matinada els dissabtes, diumenges i festius.

Durant el mes d’octubre, darrer mes de la temporada d’estiu que les guinguetes restaran obertes, l’horari serà de 10 a 24 hores.

Badalona, 1 de juny de 2018