Twitter Facebook Instagram Youtube

Comunicat del Govern municipal en relació al CF Badalona

Comunicat del Govern municipal en relació al CF Badalona.

Comunicat de premsa

El Govern manifesta la seva plena disposició a treballar conjuntament amb el CF Badalona per tal d’afrontar plegats tots els reptes que facin més forts un club amb més de 115 anys d’història

En relació a la situació del CF Badalona, el Govern municipal manifesta que:

    • El CF Badalona és un gran actiu esportiu i social de la ciutat i l’Ajuntament estarà al costat del club, sempre amb els criteris de viabilitat, transparència i bona gestió administrativa que la legalitat vigent preveu. En aquest sentit, Club i Govern van signar un conveni l’any 2017 on des de l’Ajuntament ens comprometíem a estudiar un patrocini i a mantenir i tramitar, com cada any, la subvenció a l’esport base.

    • El patrocini no es va poder firmar ni la subvenció va ser demanada el 2017 perquè l'entitat era deutora de l'administració, i per tant no podia rebre ajudes fins que certifiqués l’absència de deutes. El club s'ha posat al corrent de pagament fa uns dies, i des d'aquest moment, els dos compromisos del conveni (que tenen partida pressupostària des de fa mesos) estan llestos per desplegar-se. En aquest sentit, emplacem el club per aquest mateix dilluns a portar la documentació requerida per fer efectiu la subvenció en els termes recollits en el conveni signat el 2017. D’altra banda, el Govern de la ciutat es compromet a accelerar els processos administratius, convocant un Ple extraordinari, si cal, en 15-20 dies.

    • Volem manifestar doncs, la plena disposició del Govern de la ciutat a treballar conjuntament amb el CF Badalona, amb confiança, rigor i transparència, per tal d’afrontar plegats tots els reptes que facin més forts un club amb més de 115 anys d’història a la ciutat.

Badalona, 31 de maig de 2018