Twitter Facebook Instagram Youtube

S’inicien les obres de la planta baixa de l’edifici municipal CACI

Amb l’actuació es vol adequar l’espai per a exposicions temporals mentre no es fa el projecte global del futur Museu del Còmic i la il·lustració

Aquest divendres s’inicien les obres de millora de la planta baixa de l’edifici Municipal CACI que tenen per objecte adequar aquest espai per albergar exposicions temporals i actes diversos mentre no es realitza el projecte global del futur Museu del Còmic i la Il·lustració. Les obres, que afecten únicament la planta baixa del conjunt edificat, inclouen la millora dels accessos i paviments, nous tancaments i instal·lacions bàsiques d'aigua, d’electricitat, de serveis i d'alarmes.

Les actuacions a la planta baixa de l’edifici municipal CACI abasten una superfície de 1036 m², s’executaran en un termini de dos mesos i compten amb un pressupost de 136.300 euros, IVA inclòs. L’empresa contractista és Serveis Integrals 360 Plus, SL.

L'actuació en l'edifici municipal CACI es suma a les obres que es van iniciar la setmana passada a la Torre Codina. En aquest sentit, el regidor de Badalona Habitable, Oriol Lladó ha destacat la importància d'aquestes millores "per conservar el patrimoni de la ciutat, reivindicar el seu valor i mantenir així l'essència de la nostra ciutat".

Badalona, 25 de maig de 2018