Twitter Facebook Instagram Youtube

Diumenge es tanca el cicle de primavera de la Jugatecambiental amb un taller de propostes i dissenys per millorar el parc de Can Solei i de Ca l’Arnús

Diumenge es tanca el cicle de primavera de la Jugatecambiental amb un taller de propostes i dissenys per millorar el parc de Can Solei i de Ca l’Arnús.

També es farà el taller “Mou el cos per la salut ambiental”, a càrrec de l’AMB

Amb la participació de 760 persones durant aquesta primavera, la Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús es consolida com un espai d’activitats familiars de cap de setmana

Aquest pròxim diumenge 27 de maig es tanca el cicle de primavera de la Jugatecambiental amb un taller de propostes i dissenys per millorar el parc de Can Solei i de Ca l’Arnús. Aquest taller va adreçat al públic familiar i és un recull de propostes creatives perquè cada participant plantegi com li agradaria que fos el parc i les activitats que s’hi fan.

A més, qui tingui ganes de bellugar el cos i, alhora, conèixer els problemes que causa la contaminació acústica, podrà participar, de la mà de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), al taller «Mou el cos per la salut ambiental». Aquesta activitat també va adreçada a tots els públics i mitjançant el ball, el moviment i els sons es reflexionarà a l’entorn del soroll d’una manera participativa, lúdica i divertida.

Amb aquestes activitats es tanca la temporada de primavera de la Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, que any rere any es consolida com un espai d’activitats familiars de cap de setmana. Durant aquesta primavera ha rebut la visita d’unes 760 persones, una xifra assolida tot i el mal temps que va obligar a anul·lar les activitats de tres diumenges. Aquest nombre de visitants fa que la Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús hagi esdevingut una de les més visitades de les que hi ha repartides pels parcs i platges metropolitanes. Tot plegat ha estat possible gràcies a la implicació de l’organització i a la qualitat de l’espai i de les activitats proposades, tant les de joc com les activitats de natura i sensibilització envers el medi ambient. També cal destacar que a aquesta xifra cal afegir-hi el gran èxit assolit per la Festa del Dibuix amb una assistència d’unes 3.000 persones.

Les Jugatequesambientals repartides per l’Àrea Metropolitana de Barcelona ofereixen un ampli ventall de propostes i fan possible que un gran nombre de persones gaudeixin dels valors d’aquests espais metropolitans consolidant any rere any els seus projectes de dinamització. Aquestes iniciatives promouen els vincles d’estima i pertinença de les persones amb el seu entorn natural més proper, en aquest cas els parcs i les platges metropolitanes.

La Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús és un espai de joc compartit, educatiu i creatiu, dirigit per l’Obrador de la Riera on es proposen activitats lúdiques no guiades que permeten la interacció familiar. També hi ha molts dies en que s’ofereixen activitats dirigides de temàtica mediambiental relacionades amb el parc a càrrec de l’Associació ALOC i també, en aquesta línia, activitats del Programa Metropolità d’Educació per a la Sostenibilitat portades a terme per l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Per poder participar en aquestes activitats no cal fer una inscripció prèvia i només cal presentar-se a la glorieta per tal d’apuntar-s’hi al mateix moment.

La Jugatecambiental s’ubica a la glorieta que hi ha prop de la Torre del Rellotge i l’accés és lliure i gratuït. El projecte de la Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús està organitzat per l’Ajuntament de Badalona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, pel taller d’artistes l’Obrador de la Riera, l’associació per l’estudi de la flora i de la fauna ALOC i gestionada per educadors d’entitats del territori.

Durant els mesos d’estiu la Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús està tancada fins a la temporada de tardor que començarà el 16 de setembre i s’allargarà fins al 25 de novembre

Badalona, 23 de maig de 2018