Twitter Facebook Instagram Youtube

La Regidoria de Participació, Convivència i Mediació organitza conjuntament amb la comunitat musulmana de la ciutat diversos iftars oberts al veïnat

La Regidoria de Participació, Convivència i Mediació organitza conjuntament amb la comunitat musulmana de la ciutat diversos iftars oberts al veïnat.

Aquests àpats nocturns que trenquen el dejuni diari del Ramadà es faran en diferents espais públics

El parc del Gran Sol, al barri de Llefià, acull avui dimecres, a partir de les 20.30 hores, el primer dels iftars organitzats conjuntament per la Regidoria de Participació, Convivència i Mediació de l’Ajuntament de Badalona i la comunitat musulmana de la ciutat amb motiu de la celebració del Ramadà. Els iftars són els àpats nocturns que trenquen el dejuni diari del Ramadà.

L’organització dels iftars s’emmarca en la campanya “Vespres de Convivència” que recull iniciatives vinculades a la riquesa de les diversitats culturals, religioses i socials que conformen Badalona. En aquest cas, l’Ajuntament ha decidit obrir les celebracions nocturnes dels iftars a la participació de tota la ciutadania amb l’objectiu de compartir aquest espai de trencament del dejú voluntari i superar estereotips i prejudicis. Aquestes celebracions són mostra que l’Ajuntament segueix construint ponts interculturals i interrreligiosos entre el veïnat de Badalona i vetlla per l’exercici dels Drets fonamentals de tothom.

Els iftars oberts a la ciutadania a Badalona durant el Ramadà tenen el següent calendari:

- El dimecres 23 de maig, de 20.30 a 22.30 hores, al parc del Gran Sol, amb la Comunitat Bilal.

- El divendres 1 de juny, de 20.30 a 22.30 hores, al parc de les Muntanyetes, amb la Comunitat AMICS.

- El dissabte 2 de juny, de 20.30 a 22.30 hores, al carrer de Salvador Seguí, amb la Comunitat Al-Riduan.

- El dimecres 6 de juny, de 20.30 a 22.30 hores, al parc públic del carrer de la Batllòria s/n, amb la Comunitat Al-Taqwa.

- El divendres 8 de juny, de 20.30 a 22.30 hores, a l'Institut B-9, amb la Comunitat Camí de la Pau.

- El dimarts 12 de juny, de 20.30 a 22.30 hores, a la plaça dels Músics, amb la comunitat Al-Furqan.

Badalona, 23 de maig de 2018