Twitter Facebook Instagram Youtube

Entitats veïnals i Ajuntament presenten el programa conjunt de les Festes de Llefià de Badalona

Entitats veïnals i Ajuntament presenten el programa conjunt de les Festes de Llefià de Badalona.

Els actes centrals són el cartell de la tercera edició del Festival de Música Gran Sol i el correfoc de les festes, que amplia notablement el seu recorregut

Els organitzadors volen obrir els actes festius a la ciutadania de la resta de barris de Badalona

Aquest dimarts s’han presentat al Centre Cívic Torre Mena el programa de les Festes de Llefià. Festes de Ciutat d’aquest 2018 i el cartell del tercer Festival de Música Gran Sol.

Entre els diferents actes i activitats del programa de festes enguany cal destacar el Correfoc a Llefià que es realitzarà dissabte 9 de juny, a les 22.15 hores i on hi participaran totes les colles de foc de la ciutat. El correfoc començarà a la plaça de la Dona, continuarà pel carrer de Provença, per l’avinguda del Marquès de Sant Mori, pel carrer de Pérez Galdós, per la ronda de Sant Antoni, de Llefià, pel carrer de Ramiro de Maeztu per acabar a la plaça de Trafalgar.

Durant l’acte també s’ha fet públic el cartell dels concerts gratuïts que es faran al parc del Gran Sol en el tercer Festival de Música Gran Sol el proper mes de juny on actuarà el cantautor sevillà de rumba-pop i flamenc Francisco Javier Labandón Pérez, més conegut com El Arrebato, el divendres 15 de juny, a les 23 hores. Dissabte, dia 16, a les 22 hores, serà hora del grup barceloní Dr. Calypso, els quals es troben immersos en la seva gira de comiat. I diumenge, 17 de juny, a les 21 hores, actuarà de nou a Badalona Juan Ignacio Gómez Gorjón, conegut artísticament com a Juan Gómez ‘Chicuelo’, un dels guitarristes més destacats del panorama flamenc i un dels compositors més prolífics de les darreres generacions.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Badalona i regidora del Districte IV, Dolors Sabater, del tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Democràtica, Jose Téllez, i de la directora del Cercle Artístic de Llefià, Teresa Castán.

Badalona, 22 de maig de 2018